MediaWatch

Amazon: Salget stiger!

En skuffende julehandel for "brick-and-mortar" selskaberne synes ikke at have ramt online-forhandleren Amazon.com. Selskabet er således fuldt ud tilfreds med perioden, der har betydet en markant stigning i salget, skriver CNN.

Ifølge selskabet har det i perioden fra den 2. november frem til og med den 23. december ekspederet 31 millioner ordrer via sine web-sites, og langt størstedelen af sendingerne kom frem i rette tid til juleaften.

Ifølge Justin Osmen, talsmand for Amazon.com, har selskabet oplevet stigning på alle dets platforme og man er derfor udelt tilfreds med udviklingen for perioden. Af de 31 millioner ordrer blev over 99 procent leveret rettidigt, mens ordrer der var sat til aflevering den 25.december, blev optaget frem til midnat amerikansk vestkysttid mellem den 23. og 24. december, således Osmen.

Samtlige ordrer er målt via Amazon's "Delight-O-Meter", et system der overvåger samtlige ordrer fra selskabets web-sites verden over. Systemet måler ligeledes ordrer afgivet til partneren Toysrus.com, som Amazon.com deler et varemærke med.

De 31 millioner ordrer skal ses i forhold til samme periode sidste år hvor Amazon.com nåede op på en total af 20 millioner ordrer.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs