MediaWatch

Webavis fyrer 25

Salon.com, der blev grundlagt i 1995, har nu måtte sande, at manglende lønsomhed ikke kan drive en forretning. Drastiske nedskæringer er en af de dårlige nyheder netavisen kan bringe i disse dage. I juni blev 13 ansatte fyret og nu har 25 medarbejdere også fået et koldt bad, skriver Financiel Times.

Årsagen til nedskæringerne er, at Salon ikke nåede omsætningsmålet for tredje kvartal. I stedet for tre millioner dollar landede omsætningen på mellem 2 og 2,3 millioner dollar. Ifølge Financiel Times er virksomheden ikke i en akut likviditetskrise.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs