MediaWatch

FDB i samarbejde med bol.com

For første gang nogensinde indleder FDB nu et direkte samarbejde med en netbutik. FDB vil give bonus til sine 1,4 millioner medlemmer, hvis de køber varer hos Bertelsmann Online (bol.com), der regnes for en af Europas førende netbutikker inden for bøger og CD'er.

Aftalen indebærer, at FDBs mange medlemmer i en introduktionsperiode frem til 30. juni 2001 kan opspare 10 procent bonus, hvis de køber bøger hos bol.com. Eller seks procent på CD'er. Efter introduktionsperioden ændres rabatten til det normale niveau: fem procent på bøger og tre procent på musikken.

Eneste undtagelse for bonusordningen er de bøger, der er omfattet af bogbranchens fastprissystem. Dem vil FDB-medlemmer ikke kunne opnå bonus på. Med aftalen overholder FDB og bol.com kravet om, at alle nye, danske bøger skal koste det samme overalt - uanset om de købes hos en traditionel boghandler eller på nettet.
Fastprissystemet gælder nye danske bøger i udgivelsesåret plus et kalenderår. Så snart bøgerne ikke længere er omfattet af reglerne, kan man som FDB-medlem opspare bonus ved at købe bøgerne hos bol.com.

I dag har bol.com over to millioner udenlandske bøger, hvor der kan opspares bonus. Derudover er der cirka 40.000 danske bøger på de virtuelle hylder - langt over halvdelen kan der opspares FDB-bonus på.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs