MediaWatch

AOL/Time Warners sidste forhindring

En kilde i den amerikanske regering, som overvåger Federal Communications Commissions (FTC) behandling af AOL-Time Warner sagen har udtalt overfor CNN, at vedkommende vil bliver overrasket, hvis sagen bliver afgjort inden for den næste uge.

Det sker kun få dage efter, at America Online havde advaret de amerikanske kommunikations myndigheder om, at selskabet ville blive belastet med betydelige omkostninger, såfremt myndighederne ikke snart ville godkende fusionen med Time Warner.

De amerikanske konkurrencemyndigheder, Federal Trade Commission (FTC) godkendte tidligere på måneden fusionen, efter at selskaberne indvilligede i en række indrømmelser, som skulle beskytte konkurrenterne og forbrugerne mod AOL Time Warners dominans indenfor området for adgang til højhastigheds Internet.

Fusionen mellem de to giganter indenfor Internet og medier til i alt cirka 111 milliarder dollar er den største i USA's historie. FCC's godkendelse er den sidste forhindring for at fusionen mellem America Online og Time Warner bliver en realitet.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs