MediaWatch

Ny præsident fordel for Microsoft

Valget af den ny amerikanske præsident kan vise sig at blive en fordel for Microsoft. Ifølge Reuters har præsident Bush udtalt til New York Times, at han mere er til innovation end til at føre en retsproces.

Ifølge avisen har Bush angiveligt problemer med dommen over Microsoft, der tvinger selskabet til at lade sig opsplitte i flere selvstændige enheder.

Bush's støtter har endnu ikke taget endeligt stilling til justitsdepartementet beslutning. Ifølge en topembedsmand i Clintons administration, tyder noget dog på, at den senator, John Ashcroft fra Missouri, som kommer til at behandle sagen i den nye Bush-administration, ikke er alt for entusiastisk over sagen.

Microsoft lukkede fredag på Nasdaq efter en stigning på tre dollar til 46-7/16 dollar. De seneste 52 kurs var på 119-15/16 dollar og årets lavest var på 40-1/4 dollar.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Aller Media nedlægger printmagasin til unge, TV 2 Øst får ny adm. direktør, og reklame fra Liberal Alliance på TV3+ har rejst debat om politiske reklamer på tv. Få overblikket over den seneste uge i mediedanmark her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs