MediaWatch

Bertelsmann topchef død

Rudi Gassner, der per 1. januar 2001 skulle have overtaget chefposten i Bertelsmann's musikdivision, BMG, døde i weekenden af et formodet hjerteanfald, skriver Financial Times.

Gassner, en af de stiftende ledere af BMG, skulle efter planen være vendt tilbage til selskabet efter at have forladt BMG International i februar i år. Gassner, der inden han i 1987 tiltrådte i Bertelsmann havde deltaget i opbygningen af BMG, formåede fra sin tiltrædelse og frem til i år at bringe BMG frem fra at være repræsenteret i fjorten lande til at omfatte i alt 200 labels.

Bertelsmann, der i sidste måned annoncerede, at Gassner var udset til at indtage stillingen som præsident, administrerende direktør samt mulig bestyrelsesformand for det i New York baserede BMG, siger, at det vil udpege en afløser snarest.

Gassner beklædte fra februar og frem til sin død i denne weekend posten som bestyrelsesformand for det uafhængige musikselskab Edel Music.

Rudi Gassner blev 58 år gammel.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs