MediaWatch

Telestyrelsen vejleder i samtrafik

Formålet med vejledningen at fremme forståelsen af samtrafikreglerne i lov om konkurrence- og forbrugerforhold på telemarkedet (teleloven) med tilhørende bekendtgørelser. Det er samtidig formålet at informere om de muligheder, der er for en hensigtsmæssig inddragelse af Telestyrelsen i forbindelse med konfliktløsning og forhandlinger om samtrafik.

Vejledningens fokuserer på mulighederne for inddragelse af Telestyrelsen i forbindelse med forhandling om samtrafik. Dette kan være i forbindelse med behov for konkrete oplysninger, rådgivning, lovfortolkning eller i forbindelse med konfliktløsning mellem forhandlingsparterne.

Vejledningen indeholder desuden en kortfattet redegørelse for hvilke pligter og rettigheder, der gælder for samtrafikkens parter. Der redegøres også for udvalgte dele af samtrafiklovgivningen.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs