MediaWatch

Microsoft truer NavisionDamgaard

Great Plains er den danske softwarevirksomhed NavisionDamgaards måske største konkurrent i USA. Det skriver Børsen.

Ifølge en anonym analytiker, som Børsen har talt med, tæller Microsofts køb med på minussiden for NavisionDamgaard. På kort sigt tror han ikke, det får den store effekt.

Men på langt sigt kan det få endog meget stor betydning. Problemet er - ifølge analytikeren - at det er Microsoft, der ejer den platform, som NavisionDamgaards software bygger på.

Analytikeren mener, at det virkelig afgørende er, hvordan Microsofts strategi bliver med Great Plains. Microsoft plejer at starte i det små og arbejde sig op i markedet. Hvis de kommer op i markedet bliver det afgørende, i hvor høj grad NavisionDamgaards kunder vil være villige til at acceptere en bundlet og helt standardiseret løsning.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs