MediaWatch

Lucent nedjusterer forventninger

Lucent forventer et pro forma tab på mellem 25 og 30 cent per aktie på selskabets igangværende aktiviteter, hvilket er betragteligt under analytikernes oprindelige forventning der var sat til en nedgang i omsætningen for første kvartal på omkring 20 procent per aktie, skriver Financial Times.

Årsagen til de nedskruede forventninger er ifølge Lucent Technologies den generelt faldende aktivitet på netværksmarkedet, som er blevet udtrykt ved den række af indtjeningsadvarsler, som industriens virksomheder i den seneste tid har fremsat.

Lucent meddeler desuden, at det heller ikke i fjerde kvartal vil imødekomme de oprindelige forventninger, og korrigerer således omsætningen til at nå 8,7 milliarder dollars og ikke 9,4 milliarder som først forventet. Ifølge meddelelsen vil pro forma indtjeningen på de igangværende aktiviteter blive 10 cents per aktie og ikke 18 cents.

Efter nedjusteringerne bliver Lucent's omsætning for finansåret 2000 på 33,6 milliarder dollar, og proforma indtjeningen bliver 93 cent per aktie. Lucent planlægger en rationalisering som skal medføre omkostningsbesparelser på omkring 1 milliard dollar.

Mere fra MediaWatch

Nent tager navneskifte til Viaplay

Nordic Entertainment Group hedder fremover Viaplay Group. Det skal sende klart signal om, at medieselskabet har fokus skåret knivskarpt mod streamingfremtiden.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs