MediaWatch

Kommune henter elever på Internettet

2001-udgaven af Aalborg Kommunes kontorelevkampagne er bygget op om hjemmesiden www.kontorelev.dk, der indeholder såvel konkret information om det at være elev i Aalborg Kommune som udtalelser fra nuværende elever og et elektronisk ansøgningsskema.
Aalborg Kommune tog det første skridt mod Internetbaseret kommunikation med sine kommende elever i januar 1999 og samme fremgangsmåde blev anvendt i januar 2000 - blot ikke så intensivt som nu.

I forbindelse med 2000-kampagnen steg antallet af ansøgere med 17 procent i forhold til det foregående år, mens antallet af mandlige ansøgere steg med godt en tredjedel og kommunen fik 25 procent flere elektroniske ansøgninger end i 1999.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs