MediaWatch

Kommune henter elever på Internettet

2001-udgaven af Aalborg Kommunes kontorelevkampagne er bygget op om hjemmesiden www.kontorelev.dk, der indeholder såvel konkret information om det at være elev i Aalborg Kommune som udtalelser fra nuværende elever og et elektronisk ansøgningsskema.
Aalborg Kommune tog det første skridt mod Internetbaseret kommunikation med sine kommende elever i januar 1999 og samme fremgangsmåde blev anvendt i januar 2000 - blot ikke så intensivt som nu.

I forbindelse med 2000-kampagnen steg antallet af ansøgere med 17 procent i forhold til det foregående år, mens antallet af mandlige ansøgere steg med godt en tredjedel og kommunen fik 25 procent flere elektroniske ansøgninger end i 1999.

Mere fra MediaWatch

Chefredaktør forlader Gaffa

I oktober stoppede mediets direktør, og nu skal bestyrelsen også finde en ny chefredaktør, da den nuværende fratræder, når kalenderen viser 2023.

Mads Brandstrup: Nej tak til Media Freedom Act

Mediepolitikken er for forskellig på tværs af de europæiske lande til, at en fælles lovgivning giver mening, skriver direktør i Danske Medier i et indlæg, der er en kommentar til EU-kommissionens danske chef.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs