MediaWatch

Ny satsning fra Mobilix

Med lanceringen af helt nye spil til mobiltelefonerne håber Mobilix således at få flere og flere danske til at bruge deres mobiltelefoner til andet og mere end at tale i. Til at begynde med tilbyder Mobilix 15 nye spil til forskellige aldersgrupper men mange flere er på vej lyder det fra Mobilix. Det skriver Berlingske Tidende.

Samtidig er Mobilix via et samarbejde med PBS i gang med at foretage de sidste tests af et nyt betalingssystem, som kan bruges via mobiltelefonen, og som er beregnet til at øge sikkerheden for forbrugeren. Systemet er blandt andet baseret på, at brugeren får en særlig PIN-kode, således at en handel via identifikation af mobiltelefonen i stedet for kortnummeret på et betalingskort.

De nye tiltag fra Mobilix foretages i samarbejde med mobilgiganten Nokia, der skal drive de nye spil. Forbilledet for de to selskaber skal findes i Japan, hvor spil til mobiltelefonen er blevet en stor succes via det japanske mobilsystem i-mode. En væsentlig forskel i det japanske system er dog, at størstedelen af spillene er betalingsspil. Det vil imidlertid også blive tilfældet i Danmark, når det nye GPRS-system tages i anvendelse i løbet af næste år.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs