MediaWatch

Motorola med ny GPRS

Med GPRS terminal er brugeren altid koblet på Internet, Intranet eller WAP og behøver altså ikke længere ringe op for at modtage data. Brugeren betaler for mængden af data, som han sender eller modtager og altså ikke længere for den tid, hvor han er opkoblet.

Motorola Accompli 009 er udstyret med en farveskærm, som viser Internet på samme måde, som hvis brugeren sad foran computeren. Motorola Accompli 009 er et transportabelt kontor i absolut miniformat. Størrelsen er 96*72*27 mm, og den vejer 161 gram.

Den synkroniserer data med PIM'ere, PDA'ere og andre terminaler, som benytter TrueSync Plus. Det er muligt at udveksle elektroniske visitkort ved brug af eksempelvis Palm Pilot eller andre Accompli produkter, hvilket sker igennem infrarød dataoverførsel. Accompli tale med de fleste - uanset om det er den stationære PC, car-kittet i bilen, Palm Pilot eller andre terminaler.

Det er mulighed for at downloade eksterne applikationer direkte fra Internettet. Det kan eksempelvis være regneark, tekstbehandling, og forskellige former for spil og underholdning.

Mere fra MediaWatch

Medie: Regeringen lægger op til ny filmforpligtelse

I et aftaleudkast til de afsluttende forhandlinger om medieforliget fremgår det ifølge Finans, at DR og TV 2 på ny kan blive underlagt den såkaldte filmforpligtelse. Den blev ellers afskaffet i 2018, men siden har filmbranchen kritiseret udviklingen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs