1klik.dk får kapitalindsprøjtning

MediaWatch

www.1klik.dk Det er navnet på Danmarks nye store Internetportal, der på rekordtid har fået tag i Familien Danmark, og som med en betydelig kapitalindsprøjtning nu får økonomisk mulighed for at realisere sit næste store mål: At placere sig blandt de fem mest benyttede Internet-portaler i Danmark.
Det er to danske investorer, der netop har skudt de mange penge i portalen, som drives af selskabet 1klik A/S i Viborg: Lærerstandens Brandforsikring G/S (LB), der hidtil har koncentreret sine betydelige IT-investeringer uden for landets grænser. Og den viborgensiske direktør Kim Krull Jørgensen, som fra starten har været involveret i udviklingen af portalen, der senest skabte opmærksomhed ved - som den første portal i verden - at sende en fødsel direkte på nettet.

- Vi har valgt at investere i 1klik.dk A/S af strategiske årsager. Selskabet har udviklet en unik portal-teknologi med en høj grad af integration mellem de enkelte komponenter. Herudover har 1klik.dk A/S en betydelig kompetence m.h.t. drift af portaler og udvikling af software til brug for portaler, siger adm. direktør i Lærerstandens Brandforsikring, Svend Emil Nielsen, der er valgt til formand for bestyrelsen i 1klik.dk A/S.

I forvejen har Lærerstandens Brandforsikring investeret i flere innovative teknologi-selskaber, bl.a. i USA. Her er LB således limited partner i Ventana Technology Gateway Partnership og derigennem medejer af 10 selskaber inden for både hardware- og software-området.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også