MediaWatch

Ny chance for Tele Danmark

Efter at Tele Danmark i mandags ikke fik tildelt en af de syv nye FWA-licenser udstedt af Telestyrelsen, øjner det store teleselskab nu muligheden for alligevel at komme med i feltet af FWA-vindere. Det skyldes, at Telestyrelsens direktør Jørgen Abild Andersen har givet udtryk for, at der sandsynligvis til næste år vil blive uddelt endnu flere FWA-licenser, skriver Børsen.

Baggrunden er, at Telestyrelsen har meldt ud, at styrelsen i løbet af første kvartal 2001 vil vurdere, hvor stor interesse der er for en uddeling af flere licenser end de syv, der netop er blevet uddelt. Dermed lover styrelsen ikke, at der kommer flere licenser, men Jørgen Abild Andersen formoder umiddelbart, at det vil være tilfældet.

Den nye melding fra Telestyrelsen falder i god jord hos flere af de selskaber, som blev forbigået ved mandagens uddeling af licenser. Både Tele Danmark, Telia og det amerikanske Broadnet modtager således positivt imod Telestyrelsens udmelding og vil se med interesse på en ny pulje af licenser.

FWA-teknologien kan via små parabolantenner give høje hastigheder til blandt andet Internet.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs