MediaWatch

HP laver e-mailaftale med Sprint

Servicen, der har fået navnet "HP Openmail Anywhere", giver brugeren mulighed for via en mobiltelefon fra Sprint at få adgang til e-mailbokse, folders samt directories i virksomhedens netværk, mens denne ikke er fysisk på stedet, skriver CNN.

Aftalen mellem de to selskaber giver HP mulighed for at udvide de mobile services, som det tilbyder gennem sin "Praesidium Virtualvault" web-server. Serveren konkurrerer i det daglige med Microsofts "Exchange Server" og Lotus' "Domino" platform.

For Sprint betyder aftalen, at selskabet fremover kan tilbyde sine erhvervskunder endnu en feature i rækken af servicetilbud. Sprint tilbyder i forvejen en erhvervsrelateret e-mailservice til brugere af Microsoft Outlook og Lotus Notes.

De to selskaber annoncerer, at de vil markedsføre deres nye service til "Fortune 2000" selskaber samt små og mellemstore virksomheder. En række nøgleselskaber vil allerede modtage servicen i løbet af få måneder.

HP's aktie steg 2.12 dollar til kurs 33.25 dollar i eftermiddagens handel på New York Stock Exchange NYSE. Sprint PCS steg 81 cent svarende til 3.1 procent og dermed en kurs på 26.88 dollar.

Mere fra MediaWatch

LA sendte politisk tv-reklame under FCK-kamp

Trods dansk forbud mod at sende politiske reklamer på tv tonede Liberal Alliance alligevel frem med politiske budskaber i reklamepause på TV3+ onsdag. Det kunne ske, fordi TV3+ sender fra Sverige, skriver LA-formand på Twitter.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs