MediaWatch

HP laver e-mailaftale med Sprint

Servicen, der har fået navnet "HP Openmail Anywhere", giver brugeren mulighed for via en mobiltelefon fra Sprint at få adgang til e-mailbokse, folders samt directories i virksomhedens netværk, mens denne ikke er fysisk på stedet, skriver CNN.

Aftalen mellem de to selskaber giver HP mulighed for at udvide de mobile services, som det tilbyder gennem sin "Praesidium Virtualvault" web-server. Serveren konkurrerer i det daglige med Microsofts "Exchange Server" og Lotus' "Domino" platform.

For Sprint betyder aftalen, at selskabet fremover kan tilbyde sine erhvervskunder endnu en feature i rækken af servicetilbud. Sprint tilbyder i forvejen en erhvervsrelateret e-mailservice til brugere af Microsoft Outlook og Lotus Notes.

De to selskaber annoncerer, at de vil markedsføre deres nye service til "Fortune 2000" selskaber samt små og mellemstore virksomheder. En række nøgleselskaber vil allerede modtage servicen i løbet af få måneder.

HP's aktie steg 2.12 dollar til kurs 33.25 dollar i eftermiddagens handel på New York Stock Exchange NYSE. Sprint PCS steg 81 cent svarende til 3.1 procent og dermed en kurs på 26.88 dollar.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs