MediaWatch

Ingen julegave fra Greenspan

På trods af at ingen af 29 cheføkonomer hos Amerikas største obligationshandlere havde ventet en rentenedsættelse nu-og-her i forbindelse med tirsdagens FOMC-møde, så vendte Nasdaq-investorerne en pæn stigning på mere end to procent til et 4,3 procents fald efter Greenspans udtalelse fra centralbankmødet.

Fed - den amerikanske centralbank, sagde, at fokus var ændret til den svagere vækst i økonomien - fremfor inflation. Men julegaven, i form af en rentenedsættelse, som mange investorer åbenbart syntes at have håbet på, udeblev altså:

- Markedet kom lidt foran sig selv ved at forvente en rentenedsættelse nu og her, udtalte Todd Clark fra WR Lambrecht til Reuters.

Nasdaq-indekset endte - efter seks børsdage i træk med fald - i 2511,71, hvilket er den laveste lukning siden august 1999. Også bluechips-indekset Dow Jones og det bredere Standard & Poors endte lavere med fald på henholdsvis 0,57 og 1,30 procent.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs