Problemer med DVD

MediaWatch

To af julens mest populære DVD'ere kan ikke afspilles på bestemte DVD-afspillere inklusive den populære Playstation2. Bonusdisken i både Disney's Toy Story Triple Pack og Fantasia's Triple Pack kan ikke afspilles på mindst ti DVD-afspillere. Det gælder både lav budget afspillere og de dyre modeller, skriver Sky.com.

Listen over DVD-afspillere, der ikke fungerer efter hensigten vokser. PlayStation2 afspilleren til 300 pund kan blandt andet ikke spille bonus disken ordentligt og Sony's DVP-S7700 har ligeledes problemer med at afspille ekstrafeatures. Andre DVD-afspillere, hvor der tilsyneladende er blevet rapporteret om funktionsvanskeligheder er Proline DVD1000, Alba 103, LG 2330, Samsung 709 og Grundig GDV210.

Det er ikke første gang afspillere har haft problemer med at spille supplementære features på DVD. I flere tilfælde fungerede de ekstra features ikke på filmene Matrix og Gladiator. I forbindelse med udviklingen af DVD formatet gjorde fabrikanterne en større indsats for at undgå krig på standarder, hvorfor der kun blev lanceret et system. Fabrikanterne af både disks og afspillere er blevet gjort opmærksom på problemet.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også


Sparerunden på Jyllands-Posten blev afsluttet i denne uge. | Foto: Joachim Ladefoged

Briefing: Ugen i mediebranchen

For abonnenter