MediaWatch

Problemer med DVD

To af julens mest populære DVD'ere kan ikke afspilles på bestemte DVD-afspillere inklusive den populære Playstation2. Bonusdisken i både Disney's Toy Story Triple Pack og Fantasia's Triple Pack kan ikke afspilles på mindst ti DVD-afspillere. Det gælder både lav budget afspillere og de dyre modeller, skriver Sky.com.

Listen over DVD-afspillere, der ikke fungerer efter hensigten vokser. PlayStation2 afspilleren til 300 pund kan blandt andet ikke spille bonus disken ordentligt og Sony's DVP-S7700 har ligeledes problemer med at afspille ekstrafeatures. Andre DVD-afspillere, hvor der tilsyneladende er blevet rapporteret om funktionsvanskeligheder er Proline DVD1000, Alba 103, LG 2330, Samsung 709 og Grundig GDV210.

Det er ikke første gang afspillere har haft problemer med at spille supplementære features på DVD. I flere tilfælde fungerede de ekstra features ikke på filmene Matrix og Gladiator. I forbindelse med udviklingen af DVD formatet gjorde fabrikanterne en større indsats for at undgå krig på standarder, hvorfor der kun blev lanceret et system. Fabrikanterne af både disks og afspillere er blevet gjort opmærksom på problemet.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs