MediaWatch

36 mio. kr. til IT Factory

Som led i en samlet aktietegning på 88,5 millioner kroner har P/S BI IT Venture investeret 36 millioner kroner i IT Factory. P/S BI IT Venture administreres af BankInvest-gruppen og ejer nu syv procent af IT Factory.

2M Invest konverterer samtidig et lån på 29 millioner kroner til aktiekapital og ejer nu 27,9 procent af IT Factory mod før 28,6 procent. 2M Invest har herefter i alt investeret 38,8 millioner kroner.

Den ny kapital skal bruges til fortsat udvikling af IT Factorys internationale aktiviteter. En satsning der yderligere understøttes af nye ledelseskræfter.

Adm direktør Lars Munch Johansen bliver således flankeret af en ny koncernøkonomidirektør, Stefan D. Buch, der i en lignende rolle har forestået såvel H. Lundbeck som Copenhagen Airports børsintroduktioner.

Desuden vil Paul Guyette - tidligere Digital og General Electric - få ansvaret for de amerikanske aktiviteter, som i dag bidrager med ca. halvdelen af IT Factorys omsætning.

IT Factory, der blev stiftet i 1997, har i dag 247 ansatte, over 1.000 kunder og mere end 300 forretningspartnere.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs