MediaWatch

36 mio. kr. til IT Factory

Som led i en samlet aktietegning på 88,5 millioner kroner har P/S BI IT Venture investeret 36 millioner kroner i IT Factory. P/S BI IT Venture administreres af BankInvest-gruppen og ejer nu syv procent af IT Factory.

2M Invest konverterer samtidig et lån på 29 millioner kroner til aktiekapital og ejer nu 27,9 procent af IT Factory mod før 28,6 procent. 2M Invest har herefter i alt investeret 38,8 millioner kroner.

Den ny kapital skal bruges til fortsat udvikling af IT Factorys internationale aktiviteter. En satsning der yderligere understøttes af nye ledelseskræfter.

Adm direktør Lars Munch Johansen bliver således flankeret af en ny koncernøkonomidirektør, Stefan D. Buch, der i en lignende rolle har forestået såvel H. Lundbeck som Copenhagen Airports børsintroduktioner.

Desuden vil Paul Guyette - tidligere Digital og General Electric - få ansvaret for de amerikanske aktiviteter, som i dag bidrager med ca. halvdelen af IT Factorys omsætning.

IT Factory, der blev stiftet i 1997, har i dag 247 ansatte, over 1.000 kunder og mere end 300 forretningspartnere.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs