MediaWatch

Nordmænd frygter PC

De opsigtsvækkende resultater er kommet frem i en undersøgelse foretaget af Rogalandsforskning, der har undersøgt forholdet mellem ansatte og PC'ere i syv større norske virksomheder.

- Problemet med PC-angst blandt arbejdsmodtagerne bliver ikke taget alvorligt. Men vores undersøgelse viser, at noget må der gøres. Det er høje tal, det her. De negative følelser kan føre til kropslige reaktioner som fx får folk til at skælve, giver øget puls og højere blodtryk, siger Aslaug Mikkelsen, forsker ved Rogalandsforskning til Aftenposten.

Personer med PC-angst findes på alle niveauer i virksomhederne, og angsten hænger gerne sammen med dårlig tilpasning eller manglende oplæring.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs