MediaWatch

Yahoo! under skrap anklage

Den 8. december faldt Take To Auction.com's aktie fra 3,25 dollar til 87 cent. Kort inden kunne man på Yahoo!'s Finanssektor læse, at Take To Auction.com's forretningsfører og finanschef havde skillet sig af med en større mængder af selskabets aktier. Det var ikke korrekt. Det handlede om et andet selskab, skriver ZDNet Deutschland.

Ifølge direktøren for Take To Auction, Albert Friedman, blev der handlet 10 gange så meget med selskabets aktier den dag end sædvanligt. Friedman siger at de forkerte oplysninger kunne læses i fire dage på Internettet.

- I øjeblikket taler vi med vores advokat om, hvordan vi skal forholde os. Vores aktiekurs er blevet så påvirket, at det gør ondt. Det er umuligt at se bort fra de fejlinformationer i den sammenhæng, forklarer Friedman.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs