MediaWatch

eHuset og Catalog i samarbejde

Aftalen mellem de to danske virksomheder indebærer, at eHuset bliver Catalog-International Channel Partner. Som partner til Catalog-International vil eHuset sælge applikationen Ideal Procurement og integrere den i sine løsninger til kunderne.

Catalog-International fokuserer på udvikling af standardapplikationer til b-2-b e-commerce og sælger kun indirekte. eHuset er leverandør af Internet-Enabling Services og hjælper virksomheder med at udnytte Internet i deres forretningsprocesser. Dermed passer Catalog-Internationals teknologi til eHusets e-business løsninger.

Begge virksomheder modtog i efteråret Pionerprisen uddelt af Børsens Nyhedsmagasin og PLS Rambøl Management; Catalog-International som "e-robreren" og eHuset som "jobskaberen".

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs