MediaWatch

eHuset og Catalog i samarbejde

Aftalen mellem de to danske virksomheder indebærer, at eHuset bliver Catalog-International Channel Partner. Som partner til Catalog-International vil eHuset sælge applikationen Ideal Procurement og integrere den i sine løsninger til kunderne.

Catalog-International fokuserer på udvikling af standardapplikationer til b-2-b e-commerce og sælger kun indirekte. eHuset er leverandør af Internet-Enabling Services og hjælper virksomheder med at udnytte Internet i deres forretningsprocesser. Dermed passer Catalog-Internationals teknologi til eHusets e-business løsninger.

Begge virksomheder modtog i efteråret Pionerprisen uddelt af Børsens Nyhedsmagasin og PLS Rambøl Management; Catalog-International som "e-robreren" og eHuset som "jobskaberen".

Mere fra MediaWatch

Flertal skrider bag forslag om at droppe momsfritagelse

Efter en uvildig advokatundersøgelse har slået bunden ud på regeringens præmis om, at en EU-dom påtvinger indførelse af moms på bl.a. rettighedsvederlag, vil Konservative stemme nej til lovforslaget, som dermed står til at falde.

Le Gammeltoft stopper på Heartbeats

Aller Media bekræfter, at stifter og direktør for det digitale medie og bureau har valgt at opsige sin stilling. Le Gammeltoft har stået i spidsen for selskabet siden 2015.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs