Swedia Networks indtager i Tyskland

MediaWatch

Ifølge Telia er formålet med at købe det tyske selskab at styrke etableríngen i Tyskland med personale og selskabets udbredte kontaktnet.

Swedia Networks beskæftiger sig med design, etablering og vedligeholdelse af infrastrukturer til elektronisk kommunikation. Det nyetablerede datterselskab i Tyskland, Swedia Networks Deutschland GmbH, omsætter for 345 millioner svenske kroner.

Ifølge Bertil Strid, der er VD og koncernchef for Swedia Networks, er den mest effektive opsætning en kombination af organisk vækst og opkøb af andre selskaber. Det er i dag meget svært at rekruttere personale i Tyskland, som har kompetencer indenfor telekommunikation, fortsætter Strid.

Swedia Networks Deutschland GmbH er efter overtagelsen repræsenteret i Frankfurt, Stuttgart og Berlin, og har desuden projektkontorer i Wien, Østrig samt i Prag, Tjekkiet.

Tyskland repræsenterer 24 procent af det totale europæiske telekommunikations marked med 46 millioner abonnenter og med en værdi på 420.000 millioner svenske kroner. Tysklands mobilmarked vokser med over 10 millioner abonnenter om året.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også