MediaWatch

Swedia Networks indtager i Tyskland

Ifølge Telia er formålet med at købe det tyske selskab at styrke etableríngen i Tyskland med personale og selskabets udbredte kontaktnet.

Swedia Networks beskæftiger sig med design, etablering og vedligeholdelse af infrastrukturer til elektronisk kommunikation. Det nyetablerede datterselskab i Tyskland, Swedia Networks Deutschland GmbH, omsætter for 345 millioner svenske kroner.

Ifølge Bertil Strid, der er VD og koncernchef for Swedia Networks, er den mest effektive opsætning en kombination af organisk vækst og opkøb af andre selskaber. Det er i dag meget svært at rekruttere personale i Tyskland, som har kompetencer indenfor telekommunikation, fortsætter Strid.

Swedia Networks Deutschland GmbH er efter overtagelsen repræsenteret i Frankfurt, Stuttgart og Berlin, og har desuden projektkontorer i Wien, Østrig samt i Prag, Tjekkiet.

Tyskland repræsenterer 24 procent af det totale europæiske telekommunikations marked med 46 millioner abonnenter og med en værdi på 420.000 millioner svenske kroner. Tysklands mobilmarked vokser med over 10 millioner abonnenter om året.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs