MediaWatch

Red Herring afskediger 10 procent

Magasinet, der har fulgt mangen high tech startups opstigning til storhed og derpå efterfølgende fald, må for anden gang på blot to måneder afskedige en del af sin medarbejderstab. Denne gang drejer det sig om 31 stillinger, skriver CNN.

Situationen var noget nær den samme i oktober måned hvor Red Herring, grundet et fald på reklameområdet, valgte at afskedige 25 medarbejdere. Denne gang angiver magasinet en generel restrukturering, der har sigtet at forbedre effektiviteten på alle områder samtidig med at magasinet integrerer sin online og printdivisioner.

Red Herring, der skiftevis har været svulmet op og derefter skrumpet ind igen, alt afhængig af om de internetselskaber som annoncerer i magasinet har haft held eller fiasko i deres forretninger, vil hovedsagligt afskedige medarbejdere i dets ”engineering” og teknologioperationer.

Magasinet udelukker dog ikke, at det kan komme på tale at enkelte redaktionelle jobs vil blive skåret væk.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs