MediaWatch

Red Herring afskediger 10 procent

Magasinet, der har fulgt mangen high tech startups opstigning til storhed og derpå efterfølgende fald, må for anden gang på blot to måneder afskedige en del af sin medarbejderstab. Denne gang drejer det sig om 31 stillinger, skriver CNN.

Situationen var noget nær den samme i oktober måned hvor Red Herring, grundet et fald på reklameområdet, valgte at afskedige 25 medarbejdere. Denne gang angiver magasinet en generel restrukturering, der har sigtet at forbedre effektiviteten på alle områder samtidig med at magasinet integrerer sin online og printdivisioner.

Red Herring, der skiftevis har været svulmet op og derefter skrumpet ind igen, alt afhængig af om de internetselskaber som annoncerer i magasinet har haft held eller fiasko i deres forretninger, vil hovedsagligt afskedige medarbejdere i dets ”engineering” og teknologioperationer.

Magasinet udelukker dog ikke, at det kan komme på tale at enkelte redaktionelle jobs vil blive skåret væk.

Mere fra MediaWatch

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs