MediaWatch

Tele2 satser på dansk UMTS

Vurderingen kommer, efter at Tele2 i weekenden blev styrket kraftigt, fordi selskabet i Sverige var med til at sætte Telia skakmat i kampen om de svenske UMTS-licenser. Det skriver Børsen.

En anonym kilde, som Børsen karakteriserer som en førende skandinavisk teleanalytiker, siger overfor til avisen, at han tror, at Tele2 vil gå mere aggressivt efter at få en dansk licens nu. Efter den svenske afgørelse er de det eneste selskab, der har en chance for at kunne tilbyde et komplet skandinavisk UMTS-netværk, vurderer teleanalytikeren.

Tele2 er i øjeblikket den eneste telekoncern det er lykkedes, at opnå UMTS-licenser i både Sverige, Norge og Finland. Kun Danmark mangler.

På den anden side vurderer flere teleanalytikere, at også Telia nødvendigvis nu må udvise en mere aggressiv stil efter nederlaget i Sverige.

Mere fra MediaWatch

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs