MediaWatch

Tele DK får smæk på aktiemarkedet

Ved dagens slutning lå den på ca. 72 milliarder. Det skriver Jyllands-Posten. Kursdykket kommer ovenpå meddelelsen om, at Tele Danmark mandag ikke fik tildelt en af de syv FWA-licenser som Telestyrelsen uddelte.

Vicedirektør Finn Petersen fra Telestyrelsen siger, at Tele Danmark selv er skyld i, at selskabet ikke kommer til at drive FWA i Danmark. Ifølge ham, var Tele Danmarks forretningsplan ganske enkelt ikke så god som de vindende selskabers.

Ifølge Peder Ø. Andreasen, koncerndirektør hos Tele Danmark er Tele Danmark skuffede over, at selskabet ikke fik tildelt en FWA-licens. Men han mener, at der findes fuldt ud lige så gode løsninger baseret på andre teknologier end FWA. Tele Danmark vil sætte alle kræfter ind for at udvikle de løsninger, siger han.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs