MediaWatch

Breathe.com udånder

Breathe.com har grundet en gældsbyrde på 50 millioner britiske pund måttet stoppe driften af sin forretning. PwC skal nu forsøge, at sælge selskabet uden nogen form for afskedigelser blandt dets 140 mand store medarbejderstab, skriver ZDNet.

PwC meddeler, at det i øjeblikket er aktivt i gang med at undersøge markedet for interesserede købere for derigennem på sigt at redde selskabets fremtid.

Breathe.com, der blev grundlagt for to år siden af mobiltelefon entrepenøren Martin Dawes, har siden sin opstart ikke været i stand til at skabe en signifikant kundebase, der kunne finansiere en bekostelig markedsføring af varemærket. Et mislykket forsøg på at udbyde flatrate har ligeledes bidraget til at forværre den økonomiske situation.

Salget af Breathe.com er dog langt fra enestående i branchen. For nylig blev Freeserve, Storbritanniens største ISP, solgt til rivalen Wanadoo der ejes af France Telecom.

United News & Media søger ligesom PwC efter en køber til sin ISP Line One.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs