MediaWatch

Tetra-net sat i udbud

Udbudsforretningen indledtes 22. september 2000, hvor Telestyrelsen udsendte et foreløbigt udbudsmateriale. På baggrund af det foreløbige udbudsmateriale har potentielle tilbudsgivere haft lejlighed til at indgive interessetilkendegivelser.

Det endelige udbudsmateriale er udarbejdet blandt andet på baggrund heraf. Det er således fastlagt, at der udbydes i alt to landsdækkende tilladelser - en tilladelse til et net særligt til nød- og beredskabsbrugere i 380 - 400 MHz-båndet og en tilladelse til et civilt net i 410 - 430 MHz-båndet.

Tilladelser til etablering og drift af offentlige digitale landmobile radionet forventes udstedt i juni 2001, således at tilladelsesindehaverne kan påbegynde etableringen af landsdækkende offentlige digitale landmobile radionet umiddelbart derefter.

Den overordnede målsætning med at udstede tilladelser til offentlige landmobile radionet er at sikre forbedrede kommunikationsmuligheder for beredskabsmyndigheder i nød- og krisesituationer samt at sikre forbedrede kommunikationsmuligheder for en række erhvervsmæssige brugere som f.eks. transportvirksomheder, vognmænd og taxiselskaber.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs