MediaWatch

Microsoft samarbejde med Ericsson

Ericsson Microsoft Mobile Venture, som samarbejdet mellem den svenske mobiltelefonproducent Ericsson og softwaregiganten Microsoft hedder, oplyser, at man har solgt det første system til norske Netcom.

Det mobile Internet system giver Netcom mulighed for at tilbyde virksomheder adgang til e-mails, kalender-systemer og kontaktperson registre via mobiltelefonen, skriver Reuters.

Tjenesten, som går under navnet Moso, leverer e-mail, kalender og kontakt til selv mindre avancerede mobiltelefoner til det mobile Internet, som WAP. Netcom, der er ejet af svenske Telia, lancerer tjenesten i første halvdel af næste år.

Ifølge Ericsson er salget til Netcom selskabets første, men man er allerede i gang med at indgå handler med virksomheder over hele verden.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Rapporter peger på flere triste nyheder for journalister

Flere fravælger at læse nyheder, unge mennesker opsøger dem ikke aktivt, og sociale medier har overhalet nyhedsmedier som hovedkilde for de unge til nyhederne. Branchen står med et tiltagende framenteringsproblem, og vi bliver nødt til at tale om det, lyder det fra Uffe Gardel, der har ført pennen i denne uges medieklumme.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs