MediaWatch

Exbit forhøjer forventninger

i-data international's (i-data) associerede selskab Exbit technology (Exbit) meddeler, at det har indgået en række licensaftaler og forventer en omsætning på tre til fire millioner dollar i 2000, samt betydelig omsætningsvækst over de næste tre år. Disse forventninger er betydeligt højere end tidligere meddelt af i-data.

Exbit havde tidligere omsætningsmål på 30 til 40 millioner dollar i 2002. I forbindelse med den realiserede omsætning har Exbit forhøjet sit omsætningsmål til 50 til 60 millioner dollar i 2002.

- Vi er ekstremt tilfredse med Exbit's hurtige udvikling. At selskabet har realiseret betydelig omsætning i 2000 understreger vores høje forventninger til Exbit's fortsatte udvikling. Vi er også meget tilfredse med Exbit's højere omsætningsmål for 2002, siger Nick Jensen, adm. Direktør for i-data international.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs