MediaWatch

Exbit forhøjer forventninger

i-data international's (i-data) associerede selskab Exbit technology (Exbit) meddeler, at det har indgået en række licensaftaler og forventer en omsætning på tre til fire millioner dollar i 2000, samt betydelig omsætningsvækst over de næste tre år. Disse forventninger er betydeligt højere end tidligere meddelt af i-data.

Exbit havde tidligere omsætningsmål på 30 til 40 millioner dollar i 2002. I forbindelse med den realiserede omsætning har Exbit forhøjet sit omsætningsmål til 50 til 60 millioner dollar i 2002.

- Vi er ekstremt tilfredse med Exbit's hurtige udvikling. At selskabet har realiseret betydelig omsætning i 2000 understreger vores høje forventninger til Exbit's fortsatte udvikling. Vi er også meget tilfredse med Exbit's højere omsætningsmål for 2002, siger Nick Jensen, adm. Direktør for i-data international.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs