MediaWatch

Nettet skaber problemer på Oslo Børs

Flere børsnoterede selskaber indrømmer, at det ofte er frustrerende, skriver digitoday.no. iGroup er et af de mest diskuterede selskaber på sitet Stocktalk og ifølge digitoday.no er der ofte fejlagtige oplysninger i sitets indlæg,

- Det er temmelig mange rygter, der omhandler iGroup. Det er en del af vores hverdag. Men det er noget frustrerende at læse direkte fejl om vores selskab. Der mange som læser disse indlæg. Og jeg håber, at der ikke er mange der baserer deres beslutninger på det, som er skrevet der, siger Rolv E. Heggenhougen til digitoday.no.

Han vil ikke påstå, at diskussionsforaer er et stort problem, men han anbefaler altid aktionærer, at sende en mail til ham for at få den rigtige information.
- Rygter er uheldige uanset hvordan de præsenteres. Rygtespredningen kan øge aktiens følsomhed. Dermed øges også risikoen for investor og det undergraver kursen, siger informationsansvarlige Truls Birkeland i Kenor ASA.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs