MediaWatch

e-Forum i fusion med TopNordic

Det fortsættende selskab er SystemForums integrationsselskab, der herefter skifter navn til TopNordic. Det nye selskab vil få tre aktionærer, hvoraf SystemForum A/S og TopHolding A/S hver vil eje 49,5 procent, meddeler SystemForum.

Det nye selskab vil få hovedkontor i Ballerup og have afdelinger i Esbjerg, Århus, Aalborg samt i Landskrona og Stockholm.

Selskabet vil blive en af de største intergrationsvirksomheder i Danmark med en omsætning på ca. 1,3 milliarder kroner, og med en betydelig e-handelsomsætning på alle former for IT-tilbehør, selskabet får ca. 270 ansatte, heraf ca. 30 i Sverige.

SystemForum er et dansk børsnoteret selskab, udvikler, implementerer og vedligeholder IT-løsninger indenfor e-business, Internet & Intranet og ERP. SystemForum beskæftiger over 400 medarbejdere i Ballerup, Esbjerg, Kolding, Århus og Aalborg.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs