MediaWatch

Årets 10 mest skadefulde vira

Sophus PLS, der står bag listen, forventer en del overraskelse omkring offentliggørelsen, netop på den baggrund at årets vel nok mest omtalte virus "I LOVE YOU" kun formår at komme ind som den næstmest skadelige. Årets værste virus, der forvoldte størst skade, var Kakworm, skriver CNN.

Forskellen mellem de to topvira er hovedsagligt den, at "I LOVE YOU" ramte som et lyn fra en klar himmel, mens Kakworm stille og roligt er kravlet op af rangstigen og i dag indtager førstepladsen, således Graham Cluley seniorkonsulent hos Sophus.

Et af de seneste udbrud er Navidad virusen, der i øjeblikket rangerer som nummer syv på listen. Virusen spredes sandsynligvis via julekort og så første gang dagens lys i november måned.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs