MediaWatch

Øget omsætning i eHuset

eHuset A/S, der laver e-business løsninger til private og offentlige virksomheder, har forøget sin omsætning med 25 procent i første halvår af regnskabsåret 2000-2001 i forhold til samme periode sidste år. Væksten udgør 45 procent i salget af ydelser og produkter inden for eHusets fokusområde, Internet Enabling Services, der nu udgør cirka 90 procent af virksomhedens omsætning.

For at imødekomme den forventede stigende efterspørgsel efter e-business infrastruktur, har eHuset forøget sin arbejdsstyrke med 50 nye medarbejdere.

Tilgang af kunder og opgaver danner grundlag for eHuset til at forvente et resultat for anden halvdel af regnskabsåret på omkring 30 millioner kroner og dermed en fastholdelse af selskabets forventning, for regnskabsåret 2000-2001, om et nettoresultat på cirka 20 millioner kroner.

eHuset har planer om at tilbyde medarbejdere warrants som økonomisk incitament til at yde en ekstra indsats i forbindelse med eHusets værdiforøgelse.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs