MediaWatch

Øget omsætning i eHuset

eHuset A/S, der laver e-business løsninger til private og offentlige virksomheder, har forøget sin omsætning med 25 procent i første halvår af regnskabsåret 2000-2001 i forhold til samme periode sidste år. Væksten udgør 45 procent i salget af ydelser og produkter inden for eHusets fokusområde, Internet Enabling Services, der nu udgør cirka 90 procent af virksomhedens omsætning.

For at imødekomme den forventede stigende efterspørgsel efter e-business infrastruktur, har eHuset forøget sin arbejdsstyrke med 50 nye medarbejdere.

Tilgang af kunder og opgaver danner grundlag for eHuset til at forvente et resultat for anden halvdel af regnskabsåret på omkring 30 millioner kroner og dermed en fastholdelse af selskabets forventning, for regnskabsåret 2000-2001, om et nettoresultat på cirka 20 millioner kroner.

eHuset har planer om at tilbyde medarbejdere warrants som økonomisk incitament til at yde en ekstra indsats i forbindelse med eHusets værdiforøgelse.

Mere fra MediaWatch

Public service-stationer trækker podcasts fra eksterne platforme

DR’s norske pendant, NRK, har det seneste år gjort sine syv største podcasts eksklusive på egen lydapp for at få større kontrol over prioritering og øge kendskabet til NRK’s indhold. Ifølge medieforsker hos DR er der tale om global trend, som DR følger nøje.

Pluto TV lancerer første danske kanal

Pixel.tv har i 15 år eksisteret selvstændigt på nettet, men får nu egen tv-kanal hos det Paramount Global-ejede Pluto TV. Det er led i den annoncefinansierede streamingtjenestes strategi om at udbyde mere lokalt indhold.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs