MediaWatch

Fujitsu ændrer kurs

En talsmand fra Fujitsu oplyste, at selskabet forventer, at kunne påbegynde salget af de nye servere, der skal indeholde Intel's Itanium processorer, i 2002.

Det japanske selskab tror på, at markedet for store mainframe computer-servere vil vokse i de kommende år, da det kan blive nødvendigt for virksomheder at benytte store servere, for at kunne håndtere den voksende trafik på Internettet, skriver Bloomberg.

Ifølge Fujitsu's talsmand vil selskabet i marts næste år åbne et kunde-support center i Tokyo for kunder, der køber servere med Intels processorer. Iagttagere af IT-markedet forventer, at Fujitsu's kursændring, fra at være en hardwareproducent til også at levere system integrationer til større virksomheder, vil hæve indtjeningen betragteligt.

NEC Corp., der er Fujitsu's største konkurrent i Japan, bekendtgjorde i september, at selskabet og Intel sammen ville udvikle bundkort, der er hovedprintpladen i en computer, der normalt indeholder centralprocessoren.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs