MediaWatch

Organic afskediger 25 procent

Den i San Francisco baserede virksomhed vil således lukke sine kontorer i henholdsvis Boston og Atlanta og samlet afskedige 270 medarbejdere for at spare 25 millioner dollar om året, skriver Bloomberg News.

De samlede afskedigelser beløber sig som nævnt til 25 procent af den samlede stab, der i slutningen af september var på 1200 mand. Omsætningen i det fjerde kvartal er meget lig sidste års resultat, hvilket vil sige i niveauet 26 millioner dollar.

Organic, der har specialiseret sig i at opbygge andre selskabers online-forretning samt designer websites, har siden børsintroduktionen i februar i år måttet se sin aktiekurs falde 94 procent.

Virksomhedens aktie tabte yderligere tre cent i dagens handel svarende til tre procent og lukkede i kurs 1,16 dollar.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs