MediaWatch

Ny netværksredegørelse fra regeringen

Redegørelsen der har fået navnet : "Et net af muligheder - netværksredegørelse 2000" lister således syv centrale områder som regeringen finder der bør sættes ind overfor hvis fremtidens danske netværkssamfund skal være holdbart i længden. Indsatsen bør sættes ind overfor IT, tele og forskningspolitiske bidrag.

De syv områder skal tjene som supplement de 37 initiativer som regeringen lancerede sidste år. Prisen for disse initiativer er på over en milliard kroner. De nye områder forventes at afføde nye initiativer i 2001.

Birthe Weiss mener at Danmark og danskerne er godt i gang med selve omstillingen til fremtidens netværkssamfund. Hun påpeger dog i den forbindelse at det er vigtigt man ikke tempo hverken når der er tale om erhvervslivets strategiske Internetsatsning eller i forbindelse med omstillingen af den offentlige sektor til en åben digital forvaltning.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Pluto TV udfordrer streamingmarkedet med gratis indhold

Efter et milliardopkøb i 2019 er det gået stærkt for Pluto TV, der for ni år siden blev skabt i et ”snusket varehus” i Los Angeles. Nu har den gratis streamingtjeneste gjort indtog i Norden. Partnerskab med Viaplay giver store forventninger allerede på kort sigt.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs