MediaWatch

eForlag og Scoopstation samarbejder

Ifølge selskabet er grundtanken, at samarbejdet med TV-stationen skal munde ud i en række litteratur- og kulturprogrammer på Internettet. Indledningvist vil Scoopstation give brugere af eForlag.dk muligheden for at få adgang til en række livstilsprogrammer via www.eforlag.dk.

Programmerne vil være tilgængelige fra og med næste uge og vil siden hen blive fulgt op af en serie musikportrætter.

Såvel eForlag's chefredaktør Jonathan Løw, som Scoopstation's programchef Henrik Torsager udtrykker tilfredshed med samarbejdet. Løw udtaler i den forbindelse, at det sparsomme udvalg af TV-programmer der omhandler kultur og litteratur gør området til et oplagt samarbejdsemne.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs