Yahoo! går op på Disney rygter

MediaWatch

Yahoo's aktier steg tirsdag på rygter om, at Walt Disney Internet Group muligvis agter, at foretage en kæmpe investering i web portalen, skriver CNNfn.

Det California baserede Yahoo's aktier steg med seks procent, hvilket svarer til 1.94 dollar og lukkede på 35.81 dollar. Rygtet om Disneys kommende investering begyndte, da ABCNews.com, der er ejet af Disney, tirsdag annoncerede en distributionsaftale, hvor Yahoo portalen skal tilbyde at levere video, audio og tekst fra ABC.com.

En talskvinde fra Disney, Michelle Bergman, udtalte, at der var mellem Disney og Yahoo var tale om en indholdsaftale. På trods af denne udtalelse nægtede hun at kommentere eventuelle Disney investeringer i Yahoo. Det samme gjorde Yahoo!

Internet analytikeren Henry Blodget fra Merrill Lynch vurderer, at den eventuelle fusion mellem America Online og Time Warner meget vel kan have ansporet andre mediegiganter til at foretage lignende fusioner. Men Blodget tvivler på, at Yahoo! vil sælge selskabet så længe dets aktier er nede omkring gulvhøjde.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også

Jyllands-Posten med domicil i Aarhus er blandt medierne, der nu er ude i anden runde af besparelser på ét år. | Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix

Briefing: Ugen i mediebranchen

For abonnenter