MediaWatch

Yahoo! går op på Disney rygter

Yahoo's aktier steg tirsdag på rygter om, at Walt Disney Internet Group muligvis agter, at foretage en kæmpe investering i web portalen, skriver CNNfn.

Det California baserede Yahoo's aktier steg med seks procent, hvilket svarer til 1.94 dollar og lukkede på 35.81 dollar. Rygtet om Disneys kommende investering begyndte, da ABCNews.com, der er ejet af Disney, tirsdag annoncerede en distributionsaftale, hvor Yahoo portalen skal tilbyde at levere video, audio og tekst fra ABC.com.

En talskvinde fra Disney, Michelle Bergman, udtalte, at der var mellem Disney og Yahoo var tale om en indholdsaftale. På trods af denne udtalelse nægtede hun at kommentere eventuelle Disney investeringer i Yahoo. Det samme gjorde Yahoo!

Internet analytikeren Henry Blodget fra Merrill Lynch vurderer, at den eventuelle fusion mellem America Online og Time Warner meget vel kan have ansporet andre mediegiganter til at foretage lignende fusioner. Men Blodget tvivler på, at Yahoo! vil sælge selskabet så længe dets aktier er nede omkring gulvhøjde.

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs