MediaWatch

Fremgang for AOL

Godt hjulpet af den nye America Online tjeneste AOL version 6.0, som blev lanceret i oktober måned i år, har America Online inden for de syv sidste uger fået en million nye medlemmer. Alene i år er medlemstallet steget med næsten 27 procent fra 20,5 millioner medlemmer, skriver Reuters.

America Online oplyser, at selskabet fortsat vil satse stærkt på at øge medlemstallet, pleje de eksisterende medlemmers interesser, brugsfrekvens og handel via tjenesten. - ikke mindst i den kommende juleferie. Tæt på 17 millioner AOL-medlemmer, hvilket er Internettets største samlede købergruppe, handler jævnligt online, oplyser America Online.

AOLs president for Interactive Services, Barry Schuler, forventer, at den nye AOL 6.0 vil bidrage til at give forbrugerne en yderligere anledning til at logge ind på AOLs tjenester.

Den amerikanske konkurrencestyrelse, Federal Trade Commission, forventes torsdag endeligt at beslutte hvorvidt man vil godkende AOLs igangværende fusion med mediegiganten Time Warner.

AOLs aktiekurs lukkede efter tirsdagens handel på New York børsen til en kurs på 48,65 dollar. Den laveste kurs indenfor de seneste 52 uger var på 37,25 dollar i oktober. For omkring et år siden, lå kursen på 95,63 dollar.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs