MediaWatch

Krise i Tele DK's schweizer eventyr

Samtidig har Tele Danmark siden opkøbet, der sikrede kontrollen over de to schweiziske teleselskaber Sunrise og Diax, kæmpet med store ledelsesproblemer. Det skriver Børsen.

Tirsdag besluttede Tele Danmark omgående at udstationere den danske topchef, Kim Frimer, 41 år, som administrerende direktør i Schweiz. Ifølge Kim Frimer selv er han sat til , at lave et nyt kombineret selskab, der skal strømlines til at blive den absolutte nummer to i Schweiz. Tele Danmark skal være det selskab, der udenfor enhver diskussion er den vigtigste konkurrent til Swisscom.

Begge de to schweiziske teleselskaber, som Tele Danmark erhvervede en ejerandel i for 23,1 milliard kroner, Sunrise og Diax, er tabsgivende og taber markedsandele på mobilmarkedet. Den tidligere direktør for Tele Danmark i Schweiz, Urs Fischer, har sagt sit job op for at begynde hos den schweiziske IT-koncern Ascom.

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs