MediaWatch

Deutsche Telekom dropper Ceske

Det tyske teleselskab har været med lige fra starten af privatiseringsprocessen af det tjekkiske statsejede tele- og broadcasting selskab, og har hidtil været betragtet som den mest sandsynlige fremtidige ejer til Ceske Radiokomunikace.

I februar måned lykkes det Deutsche Telekom at få processen ændret fra en børsnotering af Ceske Radiokomunikace til et offentlig udbud.

Dermed bliver det sandsynligvis Tele Danmark, som overtager de 51 procent af Ceske Radiokomunikace, som har en markedsværdi på cirka 524 millioner dollar. Ikke mindst fordi Tele Danmark nu er det eneste teleselskab, der nu deltager i udbudet, skriver Financial Times.

Tele Danmark ejer allerede en andel på 20,8 procent i Ceske Radiokomunikace og har en plads i bestyrelsen, og de to selskaber etablerede sidste år et joint venture omkring udbud af Internet tjenester.

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs