MediaWatch

Deutsche Telekom dropper Ceske

Det tyske teleselskab har været med lige fra starten af privatiseringsprocessen af det tjekkiske statsejede tele- og broadcasting selskab, og har hidtil været betragtet som den mest sandsynlige fremtidige ejer til Ceske Radiokomunikace.

I februar måned lykkes det Deutsche Telekom at få processen ændret fra en børsnotering af Ceske Radiokomunikace til et offentlig udbud.

Dermed bliver det sandsynligvis Tele Danmark, som overtager de 51 procent af Ceske Radiokomunikace, som har en markedsværdi på cirka 524 millioner dollar. Ikke mindst fordi Tele Danmark nu er det eneste teleselskab, der nu deltager i udbudet, skriver Financial Times.

Tele Danmark ejer allerede en andel på 20,8 procent i Ceske Radiokomunikace og har en plads i bestyrelsen, og de to selskaber etablerede sidste år et joint venture omkring udbud af Internet tjenester.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs