MediaWatch

Compaq nedjusterer 4. kvartal

Compaq begrundede nedjusteringen i et svagere salg til de amerikanske forbrugere og virksomheder, og selskabet forventer nu en indtjening på 28 - 30 cents pr. aktie. Analytikerne har i gennemsnit hidtil forventet 36 cents pr. aktie.

Selskabet forventer nu en indtjening i 4. kvartal på 11,2 - 11,4 milliarder dollar, hvilket er 8 -10 procent lavere end forventet.

- Selvom vi havde en god start på fjerde kvartal, er det nu klart at styrken i markedet er aftaget og vi vil blive ramt af den generelt svagere vækst i US-forbruger- markedet samt i markedet for små og mellemstore virksomheder og dot.com-markederne, erklærede Compaqs leder Michael Capellas over for Reuters. Derimod opfylder Compaq sine mål i resten af verden, pointerede han.

Compaq lå uændret i handelen efter børstid, og aktien lukkede i 20,77 - 53 cents oppe i den regulære handel.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs