MediaWatch

Nasdaq sluttede over 3000

Det var teknologiaktierne, der blev mandagens klare børsvindere. Med en stigning til omkring 3014 lykkedes det indekset at kravle over de 3000. Det er første gang siden 17. november, skriver Vision.

En række iagttagere af teknologimarkedet henviser til, at markedet tror på, at der snart vil falde en afgørelse om, hvem der bliver den amerikansk præsident, hvilket skulle give sig udslag i et mere stabilt teknologimarked.

Det var dagen, hvor aktierne hos de fleste af de større IT-virksomheder gik op. Således gik verdens førende chipfremstiller, Intel, op med 10 procent, den amerikanske PC-fremstiller Dell gik op med otte procent og softwarefremstilleren Microsoft med 6,7 procent.

Anderledes gik det dog for serverfremstilleren Sun og netgiganten Yahoo. Sun tabte ca. 13 procent på grund af flere analyser der hævder, at efterspørgslen på selskabets produkter falder, og Yahoo er ramt af rygter om problemer med online-annoncering.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs