MediaWatch

Yahoo falder igen

Analytikere fra blandt andet Wit SoundView, Robertson Stephens, samt Deutsche Banc, Alex Brown, meddeler deres klienter, at de bør overveje investeringer i Yahoo. Andrea Williams Rice, Deutsche Banc, forudser, at Yahoo aktien ligefrem kan falde helt op til 17 dollar, skriver CNET.

Talen om Yahoo's fremtidige indtjening har bølget frem og tilbage på det seneste, efter det er kommet frem, at der er en afmatning i online-annonceringen undervejs. Yahoo regnes i den forbindelse som et af de selskaber, der kan blive hårdest ramt, idet over 80 procent af dets indtægter kommer fra reklame.

Yahoo aktien sluttede i dagens regulære handel i niveau 33.88 dollar et fald på 1.06 dollar svarende til tre procent. I løbet af handelsdagen lå aktien på et tidspunkt nede i ny 52 ugers laveste i kurs 30.63 dollar.

Aktien, der i den seneste tid er faldet betragteligt, har således tabt 85 procent i forhold til 52 ugers højeste på 250.06 dollar.

Mere fra MediaWatch

Medie: Regeringen lægger op til ny filmforpligtelse

I et aftaleudkast til de afsluttende forhandlinger om medieforliget fremgår det ifølge Finans, at DR og TV 2 på ny kan blive underlagt den såkaldte filmforpligtelse. Den blev ellers afskaffet i 2018, men siden har filmbranchen kritiseret udviklingen.

Nent tager navneskifte til Viaplay

Nordic Entertainment Group hedder fremover Viaplay Group. Det skal sende klart signal om, at medieselskabet har fokus skåret knivskarpt mod streamingfremtiden.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs