MediaWatch

Højt at flyve – dybt at falde

Birgerssons bankforbindelse gjorde brug af sin ret til at beordre ham til at sælge aktierne, da de er faldet fra topnoteringen på 300 svenske kroner til ca. 14 kroner.

Banken frygtede, at aktierne endnu ikke havde set bunden endnu og besluttede sig for, at Birgersson skulle sige farvel til godt og vel over halvdelen af sine aktier i Framfab. Det skriver digitoday.

Framfabs aktiefald siden topnoteringen er på ca. 95 procent, hvilket betyder, at aktierne, der for bare ni måneder siden havde en værdi på lidt over en milliard svenske kroner, nu sælges for små 50 millioner svenske kroner.

I en pressemeddelelse siger Jonas Birgersson, at salget kun berører hans personlige økonomi og dermed på ingen måde berører hans engagement i Framfab.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

LA sendte politisk tv-reklame under FCK-kamp

Trods dansk forbud mod at sende politiske reklamer på tv tonede Liberal Alliance alligevel frem med politiske budskaber i reklamepause på TV3+ onsdag. Det kunne ske, fordi TV3+ sender fra Sverige, skriver LA-formand på Twitter.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs