MediaWatch

Vodafone vinder Japan

Overtagelsen, som ventes offentliggjort i løbet af ugen, sker som et led i Vodafones forsøg på at få majoritetskontrol over Japan Telecoms datterselskab J-Phone. Dermed når Vodafone op på niveau med British Telecom og AT&T der begge allerede ejer en andel på 15 procent.

De tre selskaber - Vodafone, British Telecom og AT&T - kommer til at deles om pladsen som JT's næststørste ejer efter East Japan Railway, der ejer 15,1 procent.

Handlen giver Vodafone et forspring overfor rivalen British Telecom, der begge kæmper om at vinde kontrol over J-Phone. Efter overtagelsen kommer Vodafone op på at eje 26 procent mens British Telecom kun ejer 20 procent. Japan Telecom ejer i dag majoritetsandelen i J-Phone på 54 procent.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs