MediaWatch

Milliardinvestering i fare

Forud for uddelingen af syv FWA-licenser den 18. december arbejder stærke kræfter i Telestyrelsen nu på at forhindre, at Tele Danmark får en af licenserne, skriver Berlingske Tidende. Det skulle være et forsøg på at styrke konkurrencen på tele- og Internet-området, at Telestyrelsen vil forsøge at udelukke Tele Danmark.

Adm. direktør for Tele Danmark Kommunikationsløsninger Peder Andreasen, siger til Berlingske Tidende, at han ikke har de oplysninger, som avisen åbenbart er i besiddelses af, men, hvis det forholder sig, som avisen hævder, har Tele Danmark så bred en række af produkter, at selskabet vil finde alternativer til sine kunder, som kan erstatte FWA.

FWA betyder Fixed Wireless Access og er en trådløs bredbåndsforbindelse med hastigheder op til 326 kbps. I stedet for netforbindelser over det rå kobber, som der kendes med PSTN, ISDN og ADSL, er FWA baseret på 2 bånd (licens af Telestyrelsen) i områderne 3,4 - 3,6 GHz & 24,5 - 26,5 GHz. FWA er således trådløst ligesom mobiltelefonisystemet, med egne enheder monteret på bygninger m.v.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs