MediaWatch

Flere Internet-fusioner i vente

Ifølge Tiscialis CEO, Massimo Cristofori, indikerer ifølge Financial Times, at franske Tiscali kunne være interesseret i at overtage den franske internetoperatør Liberty Surf og Germany Net, som ejes af Vodafone. Massimo Cristofori anser i et interview begge selskaber for at være "gode selskaber".

Med overtagelsen af World Online har Tiscali også overtaget World Onlines 1,6 milliard euro store kapitalbeholdning, og de kan meget vel anvendes til at opkøbe nye virksomheder World Online blev vurderet til at være 4,6 milliarder euro værd, da Tiscali overtog det. Da World Online gik på børsen i marts, var det 12 milliarder euro værd.

Det nye fusionerede selskab, som komme til at gå under navnet Tiscali, får 3,5 millioner aktive abonnenter i 15 lande. Ifølge analytikere vil konsolideringen af den europæiske internetoperatør branche fortsætte med, at to ud af de tre største operatører, T-Online, Wanadoo og Tiscali, fusionerer. Franske Wanadoo har netop fusioneret med britiske Freeserve.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs