MediaWatch

Ny ASP-løsning til e-handel

PointForward fra Compuware er en ny ASP-løsning, designet til alle typer virksomheder og alle former for e-forretning. Softwaren, der automatisk scanner e-forretningers websider for potentielle områder med bruger-utilfredshed, kan lejes i fleksible ordninger.

Med en startpris på cirka 2000 kroner, er løsningen tilpasset både mindre og mellemstore virksomheder.

- Et af de problemer vi ofte støder på er, at især de små virksomheder afholder sig fra at drive professionel e-forretning, grundet nervøsiteten for alt for store investeringer. Derfor er ASP modellen optimal for de virksomheder, der ikke har lyst til at anskaffe nye værktøjer eller hardware, de alligevel ikke selv kan operere, siger Svend Erik Buur, Sales Director, Compuware.

PointForward kan hjælpe, især mindre virksomheder der støder på problemer ved opstarten af e-forretning. Der bliver således mulighed for at leje værktøjer og ekspertise til at skabe en optimal webside.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs