MediaWatch

Dansk trafikmåler tager kampen op

HitCounter.nu er en emneopdelt portal og topliste, hvorpå de tilmeldte websites rangeres efter antallet af unikke besøgende pr. dag. Antallet af besøg måles ved hjælp af en lille counter, som er placeret på det enkelte website, og som rapporterer tilbage til HitCounter.nu's server.

- Med HitCounter.nu har vi tilføjet portal-begrebet en ny dimension. De tilmeldte websites får naturligvis gratis reklame ved at være tilmeldt, men de får mere end det. Ved at give medlemmerne en gratis kvalitetsservice i form af avancerede statistikker, får de virkeligt noget ud af at være med, siger Mathias Lundsfryd Jensen fra Quick-DATA.

Ifølge Quick-DATA kan statistikkerne langt mere end blot at holde styr på antallet af unikke besøgende: faktorer som f.eks. sidevisninger, henvisende sider, browsere m.m. bliver også tracket, så medlemmet får en komplet rapport over aktiviteten på sit website.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs