MediaWatch

Dansk trafikmåler tager kampen op

HitCounter.nu er en emneopdelt portal og topliste, hvorpå de tilmeldte websites rangeres efter antallet af unikke besøgende pr. dag. Antallet af besøg måles ved hjælp af en lille counter, som er placeret på det enkelte website, og som rapporterer tilbage til HitCounter.nu's server.

- Med HitCounter.nu har vi tilføjet portal-begrebet en ny dimension. De tilmeldte websites får naturligvis gratis reklame ved at være tilmeldt, men de får mere end det. Ved at give medlemmerne en gratis kvalitetsservice i form af avancerede statistikker, får de virkeligt noget ud af at være med, siger Mathias Lundsfryd Jensen fra Quick-DATA.

Ifølge Quick-DATA kan statistikkerne langt mere end blot at holde styr på antallet af unikke besøgende: faktorer som f.eks. sidevisninger, henvisende sider, browsere m.m. bliver også tracket, så medlemmet får en komplet rapport over aktiviteten på sit website.

Mere fra MediaWatch

Public service-stationer trækker podcasts fra eksterne platforme

DR’s norske pendant, NRK, har det seneste år gjort sine syv største podcasts eksklusive på egen lydapp for at få større kontrol over prioritering og øge kendskabet til NRK’s indhold. Ifølge medieforsker hos DR er der tale om global trend, som DR følger nøje.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs